Formula I versus Centres escolars

Escrito por
Lunes, 08 Febrero 2010 01:00

90 milions en FI , noranta nous centres escolars.

Si hi ha un tema que em causa especial indignació dels diners que es gasta la generalitat valenciana del senyor Camps, son els  diners destinats a la formula I. No se quins beneficis reportarà, però el que està clar són les despeses que esta produint. Despeses quan no dir malbaratament dels diners públics.

Com s’entén sinó el fet de tindre un circuit de formula 1 en Xest , a uns quants quilometres de Valencia, pràcticament nou i sense un us especialment agobiant i gastar-se moltissims en un circuit urbà, nomes per a la gloria i satisfacció de la persona que ens fa de president.

Fa pocs dies eixia a la  premsa que s’havien gastat uns altres 90 milions d’euros en  remodelar el circuit urbà de formula I a Valencia. Per altra banda és noticia dia  si i l’altre també, la  mancança de centre escolars a la nostra comunitat. És més, sense anar mes lluny a la nostra localitat hi ha pendents de construir tres nous centres escolars : L’institut Jaume I , el col·legi nº 10 i el parvulari de Villar  Palasi. Algun d’ells des de fa més de 9 anys.

Per altra banda sabem que encara hi ha, després de més d’una dècada d’haver-se fet el mapa escolar de conselleria, centres educatius en barracons
Cadascun d’estos nous centres no costa ni un  milió d’euros de terme mig. Per tant estan  clar els números.

Açò no importaria res si  hi  haguera diners per a tots, però és ben sabut que conselleria té paralitzats els centres escolars de Sagunt i el Port, perquè diu que no té recursos, al menys a la nostra localitat. Diners que no escatima en altres grans events.

Jo em pregunte:¿ que serà mes necessari, fer un circuit urbà de formula I, quan tenim un altre al costat, o fer els centres escolars on van els nostres alumnes?.


Enric Ariño
Secretari d’organització del BLOC
al Camp de Morvedre

Modificado por última vez en Lunes, 08 Febrero 2010 01:00

 

 

SUCESOS

SALUD