Necessitem generositat, consens i diàleg

Escrito por
Lunes, 15 Febrero 2010 01:00

La situació creada pel comportament dels segregacionistes requereix noves receptes per trobar solucions de futur. En el calaix dels culpables no trobarem les solucions. En la taula del passat no trobarem l'aliment de hui. Entenc una primera reacció de passar comptes i catarsi. Ara bé, dies després d'aquesta situació els ciutadans exigim dels polítics una actitud generosa, de consens i diàleg.

L'eixida dels segregacionistes deixa un govern del PP en minoria. En moments de creixement econòmic es podria interpretar que amb pressupostos aprovats i projectes en marxa en la seua majoria deixar que el Partit Popular conduixca i assumixca la responsabilitat exclusiva de la gestió podria ser un camí. La situació no és aquesta. Com a ciutadà no entendria un final de legislatura basada en el reprotxe, l'insult, la revenja i la competició. Ans al contrari demane paraula, perdó i col·laboració.

Demane especialment una actitud de rigor i generositat als partits de l'esquerra ideològica com ara el PSOE, el Bloc i Esquerra Unida. Este municipi necessita alternatives progressistes creïbles, il·lusionant i implicades dins de la institució. L'esquerra no és res si no transmet valors de solidaritat, treball i sacrifici.
Estem en un moment de crisi social, institucional i econòmica. Just el moment on els grans partits i els grans líders tenen comportaments exemplars que retornen la credibilitat a la classe política.
Els ulls de tots els ciutadans vos observen. Deixeu de mirar cap a dins i mireu cap a fora.

Carles López Cerezuela.

Modificado por última vez en Lunes, 15 Febrero 2010 01:00

 

 

SUCESOS

SALUD