Se'ns pixen damunt i ens diuen que plou

Escrito por Domènec Garcia Anglés
Lunes, 26 Junio 2017 12:17

El Partit Popular ha demostrat durant molts anys que és una organització pensada per a saquejar i malbaratar l’erari públic que passa per les seues mans. Amb especial cruesa ho hem pogut certificar els valencians; a casa nostra el PP ha desballestat l’estat del benestar, ha buidat la caixa i ha denigrat les institucions… En definitiva, li ha llevat el tros de pa de la boca a la família més necessitada, per ficar-lo en la butxaca d’algun bon amic, un vanitós empresari. No ens ha de sorprendre res del que facen, sobretot en el terreny econòmic, malgrat que en el terreny social i de llibertats col·lectives també són lamentablement capdavanters en les retallades de drets fonamentals.

Encara que no ens sorprén res del que ve de les files conservadores, cal reconéixer que, amb la redacció i aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat, s’han coronat. La taca d’oli corrupte que empastifa el partit d’Isabel Bonig _ ‘casos aïllats’ i ‘pomes podrides’_ no és res en comparació amb el maltractament, la humiliació i l’espoli que aproven aquestos PGE contra el País Valencià. Hi trobem exemples com ara una sucosa mossegada per a una monarquia trufada de corrupció, l’augment d’un 30% per a despesa en armament militar, zero inversions en l’Alta velocitat valenciana o el Corredor mediterrani, a més de perpetuar l’espoli econòmic que patim els valencians, a la cua en inversió per habitant.

Per un costat, el PP ha fet llei actuant així perquè aquest projecte naix de la “formació de dreta cool, el hacendado del PP, Ciudadanos” _ el company Gabriel Rufián dixit_ que li ha donat suport al PP. Per altra banda, la burla és doble, perque no sols ens claven uns PGE que aprofundeixen l’espoli i menyspreen el nostre pobre autogovern; sinó que a més tots dos partits passen pel “rodillo” de la seua ‘Espanya grande i libre’ tot el treball en esmenes que partits valencianistes com Esquerra Republicana i Compromís, van presentar.

Atenem als següents exemples: la construcció de la línia ferroviària València-Alacant per l’interior, l’arribada del metro al Port de Sagunt, el finançament de l’Institut Valencià d’Art Modern, el soterrament de les vies entre Natzaret i Serreria, el tancament del CIE de Sapadors a València, la connexió ferroviària entre Gandia i Dénia ,o en el cas del nostre poble, la dotació econòmica per a la creació d’un Casal Jove municipal a Faura.

Comptat i debatut, el Partit Popular (amb la seua crossa taronja) tornen a escriure una pàgina negra més que els hauria d’inhabilitar per a representar els interessos valencians. Per cert, els populars de Faura van votar en l’últim ple una moció de Junts per Faura que instava els seus representants a Madrid a donar suport a les esmenes per millorar les inversions al País Valencià: en què deu haver quedat tot allò, quines conseqüències tindrà entre qui els segueix?

Domènec Garcia Anglés
Regidor de Junts per Faura
Modificado por última vez en Lunes, 26 Junio 2017 12:28
Más en esta categoría: « Más agua No al CETA »

 

 

SUCESOS

SALUD