Doble rasero

Escrito por
Martes, 09 Febrero 2010 01:00

Cada volta prolifera més la imatge i identitat de l'Ajuntament de Sagunt en la xarxa de xarxes, Internet, i des de l'equip de Govern no es fa res per tindre la imatge corporativa que mereixem. Durant aquests anys hem vist com han anat apareguent webs dels diferents departaments com ara esports, joventut, turisme, els quals no compleixen el que han de complir. Primerament sols estan en castellà, no segueixen ninguna imatge corporativa, restant importància a la presència de l'Ajuntament com ent aglutinador. Tampoc compleixen amb els acords plenaris respecte a toponímia.La plana web de l'ajuntament no només és el portal de benvinguda, és tot allò que enllaça de caràcter oficial.

Senyors del PP, i si em dirigisc a vostés perque van ser vostés qui demanaren en un ple al meu partit que canviara en una moció el nom de País Valencià per utilitzar la denominació oficial, perque no fa el mateix amb les webs, publicitats, etc, etc, dels diferents departaments de l'Ajuntament quan no utilitzen els topònims com els han d’utilitzar? Per que no acompleixen el que diu la llei d'ús i ensenyament del valencià? Que li diran a la conselleria de Sanitat al respecte de que li donen un guardó al "poble" de Puerto de Sagunto per les donacions de sang? Amb tote els respectes i felicitacions pel guardó aconseguit, estem farts de la manipulació i el menyspreu cap a esta Ciutat i este País dels seus companys de govern.

Senyors del PP, el que han de fer és aconseguir que els seus companys complisquen totes les normes bàsiques de convivència democràtica i funcionament d'un Ajuntament el qual governen i una ciutat a la qual representen. Els encoratge a que facen respectar esta ciutat i la seua primera senya d'identitat: la seua llengua pròpia, el valencià.

Senyors del PP deixen de consentir que uns pocs actuen com els hereus polítics d'eixos camises blaves que ens van arraconar negant-nos la nostra llengua i la nostra identitat. Deixen de consentir que enfronten al nostre municipi, deixen de participar en teories absurdes de proporcionalitat, volem un Ajuntament fort que invertisca on faça falta i que no faça obres ni projectes absurds per tal de duplicar serveis i infraestructures, som un municipi mitjà, no som una macrourbe.
Senyors del PP treballen a peu de carrer i observen les necessitats reals de les persones. Consensuen amb el municipi les inversions del PlaE, recupere el Pla Jove i el Fòrum Jove com a eina de treball entre els joves, parlen amb la ciutadania sense manipulacions, ni autoritarisme. Senyors del PP, governen, es l'única cosa que han de fer i no estar en la reraguarda utilitzant sempre de cap de turc a altres, o simplement fent-se la foto.

Senyors del PP, que més li dona País Valencià o Comunitat Valenciana? Que més dona Puerto, Puerto de Sagunto, Moll o “Villa Arriba y Villa abajo”? Si filem tan prim en una cosa, filem tan prim en altra, no creuen?

Albert Llueca i Juesas
Secretari Local BLOC Nacionalista Valencià

Modificado por última vez en Martes, 09 Febrero 2010 01:00

 

 

SUCESOS

SALUD