La paràlisi permanent del PP

Escrito por Albert Llueca Juesas
Viernes, 02 Junio 2017 15:45

La veritat és que comprenc perfectament que el portaveu municipal del PP local, el senyor Sergio Muniesa, estiga nerviós. Té moltes raons per a estar-ho. El senyor Muniesa veu amb ulls incrèduls com en dos anys del Govern actual, presidit per l'alcalde Quico Fernández, s’han desbloquejat els grans temes municipals que afecten el futur de la ciutat i la gestió ha sigut més eficaç i resolutiva que en huit anys del govern del PP a l'Ajuntament i vint anys en la Generalitat Valenciana.
 
Huit anys de gestió del Partit Popular que podríem definir com una paràlisi permanent, paràlisi, ineficàcia i fins i tot negligència en la gestió que el nou govern local ha hagut d'assumir amb treball i més treball. Paràlisi en la gestió i una actitud servil, conformista i mansa davant el govern autonòmic i central del PP que no ha fet més que perjudicar una volta i una altra també els interessos de la nostra ciutat i els seus ciutadans. Recordem, senyor Muniesa, que vostès han estat governant vint anys, sí, exactament, han governat al llarg de vint anys llarguíssims la Generalitat i que fins i tot han compartit poder polític amb el govern autonòmic i el central.
 
Al llarg d'este període llarguíssim de majories absolutes, ¿quines coses en positiu han aportat a la nostra ciutat, més enllà de projectes fracassats, manipulats o, senzillament, abandonats? Parlem de la Ciutat del Teatre del Port de Sagunt? Parlem de com han deixat la Fundació del Patrimoni Industrial? Parlem de la paràlisi permanent en què convertiren Parc Sagunt? Parlem de l'estat de les connexions ferroviàries Cantàbric/Mediterrani? A vore, senyor Muniesa, vol dir-me vostè, ¿com pot explicar-se que Parc Sagunt haja estat huit anys paralitzat, sí, exactament, huit anys paralitzat, quan vostés governaven el municipi, l'autonomia i el govern central? Vull dir, tenien tot el poder polític necessari i més encara. I vol dir que això va ser culpa del senyor Fernández? A qui vol fer riure? Senyor Muniesa, que som persones adultes, per favor. L'única explicació possible és que el seu govern ha sigut servilista, molt servilista amb els governs autonòmic i central i la seua gestió ha sigut de serveis mínims, la qual cosa ha deixat totalment paralitzada la ciutat, ens ha fet totalment invisibles en tots els sentits: econòmic, cultural, turístic, social, etcètera.
 
Davant d'esta situació, de la situació de paràlisi en què vostés deixaren la gestió municipal, ara veuen que en només dos anys els grans projectes que tenallaven el creixement de la ciutat i la creació de llocs de treball i benestar per als ciutadans s'han desbloquejat.
 
Ara veuen que Parc Sagunt és una realitat, amb la gran base logística de Mercadona i altres empreses que vindran, ara veuen créixer i amb moltes possibilitats de futur el nostre port comercial, ara veuen com s'han desbloquejat les inversions pendents en les infraestructures ferroviàries, ara veuen que Sagunt, a pesar dels temes pendents, s'està convertint en un referent al País Valencià com a motor econòmic, turístic i cultural. I tot això gràcies al govern municipal presidit per l'alcalde Quico Fernández.
 
Ara veuen una nova vitalitat en la ciutat perquè ha deixat de ser invisible. En dos anys únicament el nou govern local ha aconseguit que la ciutat siga visible. Això, possiblement, és allò que a vosté l'emprenya, senyor Muniesa, per això està tan nerviós. Però tranquil, estiga vosté tranquil, que d'ací a dos anys hi haurà eleccions i si vosté guanya rebrà una ciutat molt diferent a com la va deixar mentre governava, sumida en una paràlisi permanent.
 
Albert Llueca Juesas
Secretari d’Organització de Compromís

 

 

SUCESOS

SALUD