Comiat

Escrito por Albert Llueca Juesas
Jueves, 30 Abril 2015 15:39

Fa quatre anys gràcies als millors resultats que ha tingut Compromís, BLOC o Unitat del Poble Valencià, en les eleccions locals de Sagunt vaig tindre la sort i l'orgull d'entrar com a Regidor al nostre Ajuntament.

Durant aquests quatre anys he sigut responsable d’assistir a les Comissions d’Infraestructures i Personal, així com a la Mesa de Contractació de l’Ajuntament, aprofundint més en el tema de contractes. També representant al Consell de l’Esport i al Gabinet de Comunicació.

Dins de les àrees d’infraestructures he dut a Comissió totes les queixes, suggerències i propostes que des del partit s’han marcat, així com les que els ciutadans i afiliats i afiliades han pogut enviar per qualsevol mitjà possible telèfon, twitter, mail, etc, és a dir he estat conectat.

Per altra banda, una cosa que si que m’agrada destacar és la complicitat que hem aconseguit amb els sindicats de l’Ajuntament, parlant-los de tu a tu, i explicant-los el nostre model organitzatiu de l’Ajuntament. També, igual per obsessió, hem aconseguit que l’Ajuntament tinga una ordenança de serveis electrònics a la nostra mida, i aquesta si que m’agradaria poder desenvolupar-la ja que serà la que modernitzarà, d’una vegada per totes aquest ajuntament.

Crec en Compromís i crec que entre tots i totes podem liderar el canvi al País Valencià i podem fer que Sagunt siga una ciutat per a les persones. Enguany done un pas al costat i després de compartir quatre anys en el grup municipal de Compromís de la mà de Quico, Tere i Cris, pase a ocupar el número 24 de la llista amb la mateixa il·lusió quan fa més de 10 anys quan vaig entrar a formar part d'aquesta opció política i vaig decidir que hi havia que començar a treballar de baix cap a dalt per a poder construïr un horitzó de vida digna.

Il·lusió i coratge per donar suport a una candidatura, la de Compromís, que aposta per les persones i és opció de govern. Com diu la cançò de la campanya electoral "ara és el moment de traure a passejar les nostres il·lusions la joia desbordant és el moment d'esborrar la tristesa desterrar-la de les nostres vides és l'hora de fer que cada somriure es convertisca en la nostra bandera ens correspon descosir el silenci amb mil cançons que parlen d'esperança vacunar-nos contra la tragèdia i menjar-nos el món d'un mos" i "serem la veu de tanta gent que lluita infatigablement ara i ací prenem partit ens agermana un compromís posem-nos ja a treballar  canviem la nostra realitat construirem junts un nou futur no ens donarem mai per vençuts".

Finalment desitjar sort i encert als regidors i regidores que ha partit del 24 de Maig tindran responsabilitats vers el municipi de Sagunt, a tots ells els hi demane que assumeixin el paper que els hi hagi tocat des de la coherència, el respecte i el compromís per un municipi que es de tots i totes.

Albert Llueca Juesas
Militant del Bloc Nacionalista Valencià

 

 

SUCESOS

SALUD