Som un poble de foc

Escrito por
Miércoles, 16 Marzo 2011 01:00

Els valencians no entendriem ninguna festa sense la pólvora. Eixa olor de març, on la humitat i les primeres flors d'azahar, deixen entre veure que ja està prop l'inici de la primavera, un inici marcat per el solstici de primavera i que a Valencia i Sagunt representem amb les falles.

Les Falles de Sagunt son un referent cultural dins de la societat civil saguntina, les falles vertreben any darrere any la cultura de cada barri, amb actes, setmanes culturals, activitats, la propia setmana fallera...

Les Falles han de vetllar per els nostres simbols i identitat com a poble. El poble saguntí s'ha de vore reflexat en aquesta expressió artística de llum i de color i aconsseguir tots junts la declaració de Festa d'Interés Turístic Internacional, sent així, un exponent turísitc a nivell nacional i estatal equiparable amb la Setmana Santa. I així poder vertrebar una oferta de festa i cultural de qualitat a l'altura de altres ciutats igual de grans que Sagunt.

Una aposta clara per les Falles. Una aposta clara per una innovació en el turisme. Una aposta per el turisme de festes i cultura. Una aposta clara per el nostre patrimoni industrial i històric, com a font de turisme. Una aposta per la cultura popular i viva de la nostra ciutat. Jo crec en les Falles, i tu?
Albert Llueca

Secretari Local del BLOC a Sagunt
Modificado por última vez en Miércoles, 16 Marzo 2011 01:00

 

 

SUCESOS

SALUD