Ja estem en Falles

Miércoles, 15 Marzo 2017 15:06

Benvolguts veïns i veïnes. Podem dir que… Ja estem en Falles! I com cada any, toca gaudir d'esta celebració plens de ganes d'aprofitar els espais que ens ofereix la nostra ciutat, al nucli del Port i al de Sagunt, gràcies a les comissions i els seu esforç per ornamentar i ambientar els nostres carrers, a la seua voluntat de contagiar l’esperit festiu i estendre la passió fallera més enllà dels seus casals.
 
D’esta manera, diferents llocs de la nostra ciutat s'obren a una programació que ens trau al carrer per viure els actes més emotius de la tradició fallera. Aprofitar les nombroses activitats que ens ofereix esta festa és una bona manera, igualment, de presentar-nos davant dels turistes com a ciutat oberta i festiva, però també cívica i compromesa amb el seu sector turístic.
 
Les Falles són la millor excusa per fer festa i comunitat. I ho són, principalment, gràcies a la tasca de la Federació Junta Fallera de Sagunt, la qual ha procurat, durant tot l'any, que pugam gaudir d’una setmana gran plena d’actes, de pólvora, d’emoció... El seu esforç ha de ser valorat procurant unes festes caracteritzades pel bon humor, l’educació i sensibilitat envers els altres. Gaudint amb respecte i moderació la celebració de la Festa.
 
Ara és moment d’agafar forces i optimisme per enfrontar el futur immediat de la manera més profitosa. És hora d’eixir al carrer i disfrutar, un nou any, del clima de germanor que impregna els carrers de Sagunt, de participar i mostrar amb orgull que març és mes de festa a Sagunt.
 
Veïns, veïnes... bones Falles 2017!

Si le ha interesado esta información, puede unirse a nuestro canal de Telegram y recibirá todas las noticias que publicamos para el Camp de Morvedre. Síganos en https://t.me/eleco1986